ElementPartner fortsetter å vinne store kontrakter innenfor både tradisjonelle og nye segmenter. Selskapet har derfor behov for å styrke organisasjonen ytterligere og søker nå en prosjektleder, som skal være med å utvikle konstruksjonsavdelingen videre.

Prosjektleder

Vil du ha en spennende stilling kombinert med en fabelaktig fritid?

Om du er typen som er akkurat passe ambisiøs og samtidig vet å nyte det naturen har å by på, så er dette sannsynligvis en ideell stilling. Her kan du få den etterlengtede balansen mellom jobb og fritid de færreste egentlig greier å finne.

Du vil som prosjektleder få ansvar for å lede større og mindre prosjekt fra a-å og bidra til at vi fortsetter å levere trygge og lønnsomme prosjekter. Du vil dessuten ta del i et fagmiljø som har som mål å styrke seg ytterligere og det i et selskap med klare ambisjoner om vekst og utvikling gjennom digitalisering.

Samtidig vil du bo ved foten av de stupbratte fjellsidene i Romsdalen, kunne nyte den smaragdgrønne elven Rauma og leve side om side med frodige fossefall. Kort sagt noe av det beste Norge har å by på, intet mindre.

Arbeidsoppgaver

  • Lede prosjekt fra a til å iht. økonomi, kvalitet og fremdriftsplan
  • HMS / KS / søknader i prosjekt
  • Innkjøp og kontrahering
  • Følge opp nødvendig produksjon og montasje
  • Bestille og følge opp transport, samt oppfølging av andre underentreprenører
  • Endringsmeldinger, fakturering og reklamasjonsarbeid

Ønskede kvalifikasjoner

  • Erfaring fra prosjektledelse
  • Solid økonomisk forståelse
  • God kjennskap til KS/HMS-systemer
  • Gode IT-kunnskaper

Vi er opptatt av godt samarbeid internt og med eksterne samarbeidspartnere – og dermed er det viktig at du er flink til å kommunisere med andre. Videre ønsker vi at du skal være en aktiv bidragsyter i selskapet og ved siden av din faglige kompetanse bidra med positivitet, humor og generelt god stemning.

Vi tilby en spennende og utfordrende stilling i et selskap i vekst og omstilling med Norges mest moderne produksjonsfasiliteter i ryggen.
Det kan påregnes normal arbeidstid og noe reising og opphold på byggeplass må påregnes. Man legger opp til fleksible løsninger tilpasset behovet for den enkelte kandidat ved behov.

I Rauma vil du kunne jobbe og bo i en region med et etablert næringsliv innen bygg og anlegg, plastindustri, møbelindustri, mekanisk industri og tekstil industri, men også selskaper innen IT og transport. Rauma har også et godt utbygd frilufts- og reiseliv med kjente ikoner som Romsdalsgondolen, Romsdalseggen, Trollveggen og Trollstigen.

Søknadsfrist: 10. oktober 2021

Har du spørsmål?

Marius Halvorsen
Management Consultant
Yapril Ålesund

Espen Sundgot
Management Consultant
Yapril Ålesund

Yapril – ElementPartner – Prosjektleder