Er du på jakt etter et roligere tempo i hverdagen og samtidig gode jobbmuligheter?

Vi søker fastlege, sykepleiere, kommunepsykolog og miljøarbeider/helsefagarbeider

Gamvik - Norges mest attraktive utkantkommune

Du finner oss på toppen av Norge – et varmt, trygt og inkluderende samfunn, i omgivelser som tar pusten fra deg. Her finner du utallige fiskevann og flere av Norges beste fiskeelver. Om du vil utforske så kommer naturopplevelsene som perler på en snor! Ski- eller snøscooter-tur under nordlyset om vinteren, fot- eller båt-tur under midnattsola om sommeren – her er det lyst hele natta 6 måneder i året. 

Se noen av våre naturperler: www.perletur.no og Visit Nordkyn.

Vi hjelper deg med bolig og kan tilby gratis husleie de første seks månedene. Når du bor i Finnmark kan du få slettet opp til 25 000 av studielånet per år, grunnskolelærere ytterligere 20.000. Vi betaler også lavere skatt, som gir mer penger i banken til nye drømmer.

For å komme hit kan du reise til lands, til vanns, og i lufta med. Og vi kan ellers by på både mat og drikke, selskapsliv og tak over hodet. 

Vi har gode fritidstilbud til store og små, og skoler, idrettshall og basseng. Til deg med små barn kan vi tilby en helt ny barnehage. Og du trenger ikke bil – alt er nært. Du kan gå fra der du bor til skolen, barnhagen, SFO, idrettshallen, butikken og jobben. – null stress, bare mer tid, til alt.

Nå har du muligheten! 
Bli en en av oss, du også.

P. Giertsen, Ø. Bertelsen, C. Butler

Vi har flere ledige stillinger innen helse og omsorg

FASTLEGE

Det å være allmennlege på Nordkyn-halvøya er annerledes enn mange steder i landet. Legetjenesten dekker kommunene Lebesby (tettsted Kjøllefjord) og Gamvik (tettsted Mehamn). Befolkningen på Nordkyn har landets lengste avstand til sykehus langs vei (34 mil). Avstanden til våre små bygdesamfunn er også lang.

Hos oss kan man starte i jobben uten krav om kjøp av fastlegehjemler og kommunen tilrettelegger for at alle leger kommer i gang med spesialistutdanningen i allmennmedisin og resertifisering av spesialiteten. 

SYKEPLEIER

Som sykepleier i Gamvik kommune vil du jobbe både i hjemmebasert omsorg og på institusjon. På institusjon har vi også legevakt hvor vi bistår vaktlege i bahandling av syke pasienter, også akutt for stabilisering til videre behandling på sykehus. Hos oss vil du få god opplæring. Kommunen jobber for øvrig med kvalitetsreformen “leve hele livet” hvor målet er et aldersvennlig samfunn.

SYKEPLEIER – FERIEVIKARER

Gamvik kommune søker etter ferievikarer i sykepleier stillinger på institusjon og hjemmebasert omsorg.

På institusjonen har vi også legevakt hvor vi bistår vaktlege i behandling av syke pasienter, også akutt for stabilisering til videre behandling på sykehus, vi har KAD plass og korttidsplass. Vi har godt teamarbeid med leger og ambulansetjenesten. God opplæring blir gitt.

MILJØARBEIDER/HELSEFAGARBEIDER

Vil du arbeide i et faglig og sosialt miljø med utfordrende oppgaver med særlig fokus på kommunikasjon og miljørettet arbeid? Vi søker deg som er miljøarbeider, helsefagarbeider eller hjelpepleier.

Avdelingen er relativt ny og under utvikling. Brukergruppen er svært sammensatt, innenfor rus og psykiatri og miljøtjeneste (der i blant psykisk utviklingshemming). Vi ser etter deg som kan takle krevende situasjoner, og samtidig har evne til å vise omsorg og empati. Du utviser stor tålmodighet i jobben din, men handler raskt og målrettet om nødvendig.

KOMMUNEPSYKOLOG

Kommunen satser på forebygging og kvalitet i helse- og omsorgsenheten. I stillingen som kommunepsykolog inngår det varierende arbeidsoppgaver som klinisk behandling, forbygging og tverrfaglig sammarbeid mot barn og voksne i kommunen.

IT- KONSULENT HELSE- OG VELFERDSTEKNOLOGI 50% FAST STILLING

Er du interessert i både IKT og helse, samt ønsker en stilling med høy grad av selvstendighet, ansvar og varierte oppgaver?

Du vil være et viktig bidrag inn til kommunen for å møte de utfordringene framtidens helsetjenester møter med de mulighetene som ligger innen velferdteknologi.

Ørjan Bertelsen
Stillinger innen helse og omsorg – Gamvik – ID 205396 – Jobbnorge