Til vår fabrikk i Bergen søker vi en faglig dyktig og allsidig

Tekniker

Som tekniker hos oss er du en svært viktig brikke for at vår flotte fabrikk skal kunne levere høykvalitet sjømåltider til forbrukere i hele Norge!

Grunnet økende oppdragsmengde i vår fabrikk ønsker vi nå å utvide teamet. Du blir en betydningsfull ressurs som primært vil ha ansvar for at våre produksjonslinjer fungerer som de skal til enhver tid! Vi søker deg som motiveres av resultater, orden og struktur. Du er effektiv, løsningsorientert og liker å fikse og forbedre. Du er en god kommunikator og har gode samarbeidsevner.

Som eneste tekniker på fabrikken er det viktig at du motiveres av å jobbe selvstendig og har erfaring fra tilsvarende stillinger.

Stillingen rapporterer til Driftsleder Vibecke G. Jacobsen.

Arbeidsoppgaver:

  • Service og vedlikehold av maskiner og utstyr, tekniske anlegg og bygningsmasse
  • Utvikle fabrikken gjennom forbedringer og prosjektarbeid
  • Fortløpende dokumentasjon og rapportering
  • Dialog med leverandører av teknisk utstyr / tjenester

Kvalifikasjoner:

  • Relevant erfaring, utdanning eller fagbrev innen automasjon, mekaniske fag som industrimekaniker, elektro, VVS eller tilsvarende fag
  • Erfaring fra næringsmiddelindustri og tilsvarende stilling er en stor fordel

INSULA har definert NÆR, MODIG og ENGASJERT som sine kjerneverdier, og disse egenskapene ønsker vi at vår nye tekniker også lever etter.

I tillegg søker vi etter deg som har kvalitetsforståelse og en utpreget stå-på-vilje med godt humør. Å ta ansvar og gjennomføre er viktig for deg!

Fabrikken har av sikkerhetsmessige årsaker definert språkkrav til norsk muntlig B1 nivå. Stillingen inngår i skiftordning.

Vi tilbyr deg en spennende stilling med stort ansvar og varierte arbeidsoppgaver i en hektisk hverdag!

Er det du som er vår nye dyktige tekniker? Send din skriftlige søknad og CV til ase.johansen@insula.no

For spørsmål: Vennligst ta kontakt med Driftsleder Vibecke G. Jacobsen på telefon 905 46 985 eller fung. Daglig leder Christer Johansson på telefon 908 81 430

Ønsket tiltredelse: Snarest

Arbeidssted: Godvik utenfor Bergen

Søknadsfrist: 25. oktober 2020

Insula Produksjon AS videreforedler sjømat til dagligvare-og storhusholdningsmarkedet i Norden. Virksomheten drives i moderne lokaler på Leknes i Lofoten og i Bergen. Produktene selges under merkevarene Lofoten og Madam Bergen.

Insula Produksjon AS inngår i det nordiske sjømatkonsernet Insula AS, som med sine 18 fabrikker har over 1100 ansatte. I 2019 omsatte konsernet for NOK 6 mrd. For mer informasjon, se: www.insula.no

Hvordan er det å jobbe i Insula?

Møt våre nære, modige og engasjerte kolleger i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Insula Produksjon – Tekniker