Teamleder drift og integrasjon

Framsikt ble startet i 2014. Produktet er utviklet i tett samarbeid med innovative norske kommuner og støttet av Innovasjon Norge. Veksten var 46% i 2019 og 40% i 2020. I 2020 omsatte Framsikt for 51,8 millioner og sikter mot å passere 100 millioner i i omsetning i 2022.  

Vi søker bredt etter deg
Du er leder av IT-avdeling, du jobber innenfor konsulentmiljøer, prosjektledelse, driftsledelse, lederrolle i selskap med ansvar for levering av tjenester og produkter til kunder, eller ledelse av IT-avdelinger i offentlig sektor.

ROLLEN OG MULIGHETENE 

Flere kunder bygger en omfattende digital og “enterprise” virksomhetsstyring på våre produkter, og stiller stadig nye krav til drift og integrasjon. Vi skal sikre høy tilgjengelighet og høy ytelse samtidig som driften skal skje kostnadseffektivt. Det krever kontinuerlig utvikling av våre driftskonsepter og vår evne til å gjennomføre oppdrag og prosjekter sammen med våre kunder.

Våre løsninger er i dag integrert med både med ERP systemer, IDM og andre løsninger. Vi opplever stor etterspørsel etter integrasjoner fra våre kunder, og forventer at etterspørselen bare vil øke i åra framover. Vi ser for oss både å utvikle omfattende støtte for API baserte tilknytning til andre systemer, samt utnytte mulighetene som liger i i robotisering/AI  

Du vil som teamleder for drift og prosjekt lede selskapets team med 5 medarbeidere. Teamet skal vokse i takt med selskapets vekst. Teamet er lokalisert i Bø og arbeider tett med selskapets øvrige utviklingsressurser i Sandvika og Bangalore. Noe reisevirksomhet til Sandvika og Bangalore må påregnes post-covid-19.  

Rollen vil i hovedsak være ansvarlig for teamet som skal sikre drift og gjennomføre integrasjonsprosjekter for våre kunder. Det innebærer ansvar for å lede og utvikle teamets dyktige medarbeidere samt være ansvarlige for teamets leveranser til våre kunder. Rollen er også sentral i forvaltning og drift av vårt system for informasjonssikkerhet. Vi har også et godt nettverkssamarbeid med andre Visma-selskaper ift cloud-arkitektur, sikkerhet og produktutvikling. Løsningene våre bygger på den nyeste teknologien fra Microsoft i skyen. 

OG SÅ DEG DA! 

Vi søker bredt etter deg; Innenfor konsulentmiljøer, prosjektledelse, driftsledelse, og lederroller i selskaper med ansvar for levering av tjenester og produkter til kunder, både løpende drift og prosjektbaserte leveranser. Og vi ser etter deg som: 

  • Motiveres av å utvikle sine medarbeider, og å lede arbeidet med å utvikle gode tjenester for våre kunder.
  • Solid erfaring med utvikling av struktur og systematikk for effektive leveranser til kunder, gjerne kombinasjon av teknologi og mennesker i leveransene, og sikre kvalitet gjennom profesjonell organisering og oppfølging.
  • Har evner til å få medarbeidere til å trives, i høyt tempo og stor utviklingstakt.

Du drives av verdiskapende aktiviteter – for kundene, for selskapet – i den rekkefølgen. Det er helt nødvendig at du har bena på jorda og hodet i «skyen», at du tenker fort – og sakte, er supervennlig og kan si Nei. Du jobber med et smil og liker å planlegge, og du holder deg like strengt til planen som Amundsen (vi tror ikke så mye på Scott vi).  

Tenk å arbeide i sinnssykt vakre Bø i Vesterålen, jobbe med de beste folka som bare blir bedre og bedre, og med de tøffeste kundene – norske kommuner! Tenk for et samfunnsoppdrag. 

Ble du trigga?  

Ta gjerne kontakt med oss for en samtale, Halvor Walla, Daglig leder i Framsikt AS, telefon 952 62120, eller vår rådgiver Rune Frøyslie, telefon 402 82150. 

Send søknad via link.  Vi behandler søknader fortløpende.

Framsikt

Framsikt er et SaaS-selskap som leverer det norske markedets ledende verktøy for offentlig planlegging og virksomhetsstyring. Verktøyet brukes av mer enn 160 norske kommuner og fylkeskommuner og har så langt i 2020 mer enn 10.000 unike brukere. Alle kunder er på samme multitenant miljø i Microsoft sin Azure plattform. Framsikt sin siste kunde Oslo kommune vil være den største software-leveranse som noensinne er gjort på Azure i Norge. 

Framsikt har hovedkontor i Bø i Vesterålen, men også kontor i Sandvika samt en større avdeling i Bangalore India. Vi har også satellitt-kontor for salg og rådgivning på Lillehammer og i Bodø. Om lag halvparten av selskapets ansatte har produktutvikling som sitt hovedarbeid. Framsikt har et tett samarbeid med Microsoft, Visma og KPMG. Visma eier 50,1% av Framsikt. 

de4 – Framsikt – Leder drift og integrasjon