Bedriftsrådgiver

Økonomi – Relasjonsbygging - Rådgiving

Vil du bli en del av en solid bank som vokser, med fornøyde kunder og stolte medarbeidere?
Handelsbanken i Bodø søker ny bedriftsrådgiver, som vil være med å utvikle vårt kontor videre.

Til vårt kontor i Bodø søker vi en relasjonsorientert rådgiver som ønsker å arbeide med bedriftsmarkedet. Vi tror på nærhet til våre kunder, og ditt mål i rollen er å bli den foretrukne samarbeidspartner for de beste kundene i vårt markedsområde. Du får arbeide med en portefølje av både store og små bedrifter, i tillegg til satsing på nye kunder. Du vil ha hele kundeansvaret, og får bruke din kompetanse til å skape tillit og bygge relasjoner. Kundeporteføljen vil bli tilpasset den aktuelle kandidatens bakgrunn.

Sentrale arbeidsoppgaver er:

 • Ansvar for egen kundeportefølje, med oppfølging og rådgiving overfor bedrifter i ulike bransjer. 
 • Økonomiske analyser og vurderinger ved f.eks. lån, leasing eller råd ifm. formues-plassering, samt saksbehandle og rapportere på egen portefølje til ass. banksjef.
 • Markeds- og salgsarbeid for å sikre nye næringslivskunder. Relasjonsbygging overfor eksisterende og mulige kunder.
 • Videreutvikle egen fagkompetanse, hvor vi legger til rette for bl.a. autorisering som AFR ved behov. 
 • Bidra til god samhandling og et godt team på bedriftsavdelingen, og delta i arbeid med fastsettelse av mål og felles satsinger.

Vi søker deg som har/er:

 • Høyere økonomisk utdannelse, helst på masternivå.
  (Lang og relevant erfaring kan kompensere for evt. manglende utdanning).
 • God regnskapsforståelse og innsikt i bedriftsøkonomisk analyse. 
 • Noen års erfaring fra arbeidslivet, gjerne fra økonomifunksjon eller kunderettet arbeid mot næringslivet. F.eks. fra økonomi/regnskap, finans/forsikring, rådgiving eller revisjon mv.
 • Kjennskap til bedrifter og næringsliv i Bodø/Salten er en fordel, men ikke et krav.
 • Kundeorientert, positiv og serviceinnstilt.
 • Analytisk og strukturert, og forretningsorientert på vegne av kunder og banken.
 • Relasjonsbygger og kommuniserer godt med ulike typer mennesker

Vi tilbyr en fri og selvstendig stilling i et sterkt fagmiljø lokalt og nasjonalt. Vår desentrale filosofi og helkundekonsept vil gi deg bredde i oppgaver og gode forutsetninger for å yte skreddersydd service til våre kunder. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Ønsker du nye utfordringer? Da har du muligheten nå! Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale med stedfortreder/ass. banksjef Håvard Vik (979 87132) eller vår rekrutteringspartner Essensi as ved Berit A. Laastad (971 60626). Alle henvendelser behandles konfidensielt. 

Søknadsfristen er 8. november, men kandidater vurderes fortløpende, så søk i dag!

Om Handelsbanken

Handelsbanken i Norge er en av landets ledende banker både i privat- og bedriftsmarkedet. I Norge har Handelsbanken 280 milliarder NOK i utlån. Handelsbanken er Norges tredje største bedriftsbank, og er representert i hele landet med 43 kontorer og rundt 800 ansatte. I tillegg til tradisjonell bankvirksomhet, tilbyr Handelsbanken tjenester innen livsforsikring, kapitalforvaltning og verdipapirer (rente og valuta, aksjemegling, corporate finance). Handelsbanken i Norge er en del av Svenska Handelsbanken. Banken ble etablert i 1871. I Norge har Handelsbanken vært siden 1988. Hovedkontoret ligger i Stockholm. Banken er notert på Nasdaq Stockholm.www.handelsbanken.no

Vårt kontor i Bodø er godt innarbeidet i markedet i regionen, og holder til i moderne lokaler i Bodø sentrum. Handelsbankens sterke desentraliserte arbeidsform innebærer at det enkelte bankkontor har totalansvar for alle kunder innen sitt geografiske markedsområde.

Handelsbanken – Bedriftsrådgiver – Essensi