SEARCH & REKRUTTERINGSTJENESTER · OSLO

HR Manager Nortek

Har du bred erfaring innen HR og vil være med å lede HR-arbeidet i et vekstselskap?

Nortek har et verdensledende teknologimiljø som utvikler og produserer instrumenter som gir forskere og ingeniører over hele verden svar på hva som skjer under havets overflate. Vi er en internasjonal bedrift med datterselskap i åtte land, og med kunder, leverandører og samarbeidspartnere spredt over hele verden.

Nortek vokser, og antallet ansatte har økt signifikant de siste tre årene. Vi søker nå deg som brenner for de ansattes trivsel og utvikling, samt det å skape en samlet kultur og et samlende arbeidsmiljø.

Som leder for vår HR-funksjon får du muligheten til å forme og utvikle både organisasjonen og menneskene. Du vil komme til en organisasjon med store ambisjoner, og din rolle vil være svært viktig for vår videre vekst.

Vi ser etter deg som over tid ønsker å jobbe både med de daglige utfordringene, samt sette de store strategiske linjene.
Nyskaping og innovasjon står sentralt i vår kultur. Vil du være med å løfte oss i denne kreative fasen av selskapets utvikling?

Hvorfor velge Nortek? Hos Nortek får du 155 engasjerte og kompetente kollegaer som på hver sin måte bidrar til å gi våre kunder unike løsninger. Du blir en del av et arbeidsmiljø med korte beslutningsveier, høyt tempo og et godt samhold. Du vil styre din egen arbeidshverdag og vil oppleve en arbeidshverdag preget av stor variasjon i oppgaver og innhold.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Veilede og støtte ledelsen i HR-relaterte spørsmål
  • Være en pådriver i utviklingen av organisasjonen og medarbeidere
  • Utvikle og lede HR-prosesser, som for eksempel innen rekruttering, on/off-boarding, kompetanseutvikling, “succession planning”, HMS, og sykefraværsoppfølging
  • Ha ansvar for utvikling og kontinuerlig oppdatering av rutiner, systemer og maler
  • Sikre overholdelse av gjeldende lover, forskrifter og GDPR

Hvilke erfaring har du med deg?

For å lykkes i denne stillingen tror vi du har forholdsvis lang erfaring fra en lignende stilling i et internasjonalt teknologi-miljø. Du har god kjennskap til relevant lovverk og har erfaring med utarbeidelse av rutiner og systemer. 
Nortek er en internasjonal organisasjon, vi stiller derfor krav til at du skriver og snakker norsk og engelsk på et profesjonelt nivå. 

Har du spørsmål til stillingen kan du ta kontakt med våre rådgivere i Hudson Nordic, Rolv Brudal eller Thomas Enstad. 

Stillingen er nyopprettet og rapporterer til CFO. 

Nortek har hovedkontor på Rud, rett utenfor Oslo, samt kontor i Trondheim. 

Send oss søknad og din CV i dag! Vi ser frem til å høre fra deg. 

Om Nortek

Interessen for havet er økende både med tanke på dets rolle for klimaet, og som en viktig ressurs for matproduksjon og helse, næringsvirksomhet og energi. 

Våre produkter brukes til alt fra studier av livet rundt korallrev til navigasjon på og under vann, i store havner, samt til å forstå hvordan havet påvirker landskapet og infrastrukturen langs kysten. Forskere bruker eksempelvis våre instrumenter til å bidra til å forebygge og håndtere skadelige oversvømmelser og uvær i områder nær kysten. Vi jobber med å gjøre viktig kunnskap om havet mer pålitelig og lettere tilgjengelig, noe som kommer millioner av mennesker til gode. 

Norteks instrumenter er allerede verdensledende når det gjelder å måle vannets bevegelse under havoverflaten. 

Nortek ble etablert i 1996 og omsatte i 2020 for NOK 315 mill. Organisasjonen består i dag av ca. 155 ansatte, hvorav 80 er ansatt i Norge. Hovedkontoret ligger på Rud, rett utenfor Oslo. 

HR Manager – Nortek – Hudson Nordic